Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Product: Capaciteit Smart-UPS VT-serie opgevoerd

 

APC heeft de Smart-UPS VT-serie vernieuwd. Ze zijn nu parallel in te zetten. Hierdoor ontstaat een flexibele, schaalbare stroomoplossing voor onder andere kleine datacenters, grote warenhuizen en kleine tot middelgrote kantoren. Bij bedrijfsgroei is de grotere stroombehoefte met de vernieuwde VT-serie eenvoudig veilig te stellen.

De Smart-UPS VT-lijn van APC is beschikbaar in 10 - 40 kVA in 400V. De apparaten maken gebruik van drie fasen stroombeveiliging, waardoor ze efficiënt blijven werken, ook als de belasting minder dan 30 procent is. Dit is vaak het geval bij parallel geschakelde noodstroomvoorzieningen.

De Smart-UPS VT beschikt onder andere over een dubbele voedingsingang, opties voor een automatische en een onderhouds-bypass en slim batterijbeheer, waardoor de stroomtoevoer constant blijft, terwijl installatiekosten laag blijven. Bovendien is er minder onderhoud nodig, dankzij de hot-swappable batterijen. De ups is via een Web/SNMP-interface eenvoudig vanaf het netwerk te beheren.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2464842). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×