Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Product: Epson brengt Discproducer PP100 op de markt

 

Met de Discproducer PP100 debuteert Epson op de markt van automatische cd/dvd-productiesystemen. De ervaring in het produceren van cd/dvd -printers en precisierobots waren de basisingrediënten bij het ontwikkelen van de cd/dvd-dupliceermachine. Epson zegt de enige fabrikant in de wereld te zijn die zowel inkjetprinters als precisierobots voor de industrie ontwikkelt.

De Epson Discproducer PP100 verwerkt tot honderd cd's/dvd's in één cyclus en produceert, afhankelijk van het datavolume, dertig media per uur. De Micro Piezo-technologie met zes kleuren is op de WaterShield-media van marktleider Taiyo Yuden afgestemd. Deze combinatie zorgt voor veeg- en watervaste afdrukken. Ook media van andere fabrikanten, zoals Sony, kunnen gebruikt worden. De gepatenteerde AcuGrip-robot zorgt ervoor dat slechts één disk wordt opgepakt om daarmee schade aan de drive te vermijden.

Naast de stand-alone versie ontwikkelt Epson ook een netwerkversie, die over aanvullende veiligheidsfuncties beschikt. Deze moet eind 2008 beschikbaar zijn.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2463073). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures bij Epson
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×