Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Product: Vocalcom en Zesko Contact Center Live

 

Vocalcom brengt samen met Zesko (@Home, Casema en Multikabel) een volledige on-demand contactcenter oplossing op de markt. Contact Center Live is een software gebaseerde dienst, die het mogelijk maakt een compleet virtueel contact center in te richten.

Steeds meer organisaties kiezen er voor om de afhandeling van klantcontacten in een contact center omgeving onder te brengen. De aanpak van Vocalcom en Zesko met hun Contact Center Live maakt het in principe mogelijk om grote hoeveelheden telefoon- en internetverkeer af te handelen op een manier die niet alleen efficiënt, maar ook effectief is.

Met Contact Center Live hoeven organisaties niet meer te investeren in de aanschaf en het beheer van kostbare hard- en software. Ze kunnen een op maat gesneden contact center applicatie op huurbasis afnemen.

Binnen Contact Center Live kunnen alle digitale klantcontacten geïntegreerd worden afgehandeld, ongeacht waar de medewerkers zich bevinden. De oplossing is niet alleen toepasbaar voor organisaties die werken op basis van IP telefonie, maar is ook geschikt voor de traditionele telefonie omgeving, of een hybride situatie.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2463001). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×