Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Product: LG Flatron W52 LCD-monitoren

 

LG Electronics heeft de reeks breedbeeldmonitoren uitgebreid met de Flatron W52lcd. Deze heeft extra multimedia-mogelijkheden. De 4:3 in breedbeeldoptie is ideaal voor gamers en de Zooming-feature vergroot afbeeldingen voor slechtzienden. Deze functies zijn toegankelijk via de gebruiksvriendelijke Fun Key. Deze monitor is verkrijgbaar in 19-, 20-, 22- en 24-inch breedbeeld.

De nieuwe Flatron W52-serie van LG Electronics heeft een stijlvol en minimalistisch design, waardoor de beeldschermen niet alleen tot hun recht in een huiskamer, maar ook in een kantooromgeving niet misstaan. De gebruiksvriendelijke bedieningstoetsen en aansluitingen zijn bijvoorbeeld weggewerkt.

In de breedbeeldmonitoren zijn verschillende innovaties terug te vinden, zoals de Fun Key, waarmee gebruikers toegang krijgen tot speciale multimediafuncties. De F engine kleurversterkende processor zorgt voor een verbeterde beeldkwaliteit door automatische afstemming van helderheid, kwaliteit en contrastratio op de gebruikte toepassing.

Met de Zooming-functie is het mogelijk om snel de resolutie van het beeld aan te passen. In de normale stand heeft de monitor een beeldresolutie van 1680x1050 pixels, maar door een druk op de Fun Key verandert deze naar 1440x900 pixels. Daardoor is het beeldscherm ook goed bruikbaar voor slechtzienden.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2460561). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×