Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Product: ProcessFlow Integrator

 

Lawson Software heeft ProcessFlow Integrator ontwikkeld om bedrijven te ondersteunen bij het creëren van bedrijfsprocessen. ProcessFlow Integrator bepaalt op welke manier medewerkers informatie uitwisselen. Het gaat dan om informatieuitwisseling tussen zowel Lawson als andere bedrijfsapplicaties, maar ook rechtstreeks met partners, klanten en gebruikers.

ProcessFlow Integrator biedt workflow mogelijkheden en proactieve beheercapaciteit die complementair zijn aan de Smart Office suite. Het is een oplossing die al online beschikbaar is voor het Lawson S3 Enterprise Management Systeem. ProcessFlow Integrator automatiseert bedrijfsprocessen voor Lawson applicaties die vooral gericht zijn op het stroomlijnen van ‘event-driven' bedrijfsprocessen.

Met de ProcessFlow Designer kunnen gebruikers geautomatiseerde processen aanpassen door middel van de grafische gebruikersinterface en de ‘drag-and-drop' functionaliteit. Gebruikers kunnen op die manier flows opbouwen en aanpassen zonder dat er enige kennis van programmeertalen nodig is.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2459247). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×