Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Product: Softshare Athena 2.0 EDI-software

 

Softshare introduceert een nieuwe versie van zijn electronic data interchange-internetapplicatie (edi), Athena 2.0. De mogelijkheden van deze applicatie zijn aanzienlijk uitgebreider dan van Athena 1.0. Versie 2.0 stelt geen limieten voor het aantal edi-handelspartners of -documenten dat vanuit de interface kan worden beheerd.

De introductie van Athena 2.0 is voor leverancier Softshare een flinke stap voorwaarts in de ontwikkeling van het al acht jaar bestaande edi-softwarepakket Athena. De oorspronkelijke versie kende een laag instapniveau en ondersteunde klanten met beperkt edi-volume.

Door de softwaretrend die verschuift richting internetbeschikbaarheid werd Softshare gedwongen om een volledig nieuwe versie van Athena te ontwikkelen. Daarin zijn onderdelen van de desktopapplicatie Softshare Vista toegepast en zijn deze gecombineerd met een aantal internetapplicaties die klanten op elk niveau van dienst kunnen zijn.

Bij gebruik van Athena 2.0 is er geen limiet op het aantal edi-partners. Het aantal documenten dat vanuit de interface kan worden beheerd is ook onbeperkt.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2457160). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×