Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Product: Avocent komt met nieuwe beheeroplossingen

 

Avocent Corporation heeft zijn portfolio van beheeroplossingen voor seriële apparatuur uitgebreid met de ACS-6000- en ACS-5000-series. De ACS 6000-series, onderdeel van de productfamilie van Avocent-consoleservers, voorzien in hoge beschikbaarheid en bieden datacenterbeheerders optimale mogelijkheden voor het beheer van hun omgevingen. De ACS 5000-series is ontworpen voor middelgrote datacenters waar grootschalige beveiliging en toegangscontrole niet nodig zijn.

De productfamilie van Avocent-consoleservers is uitgebreid met twee nieuwe hardwarereeksen, de AVS-600- en ACS-500-series. Avocent heeft deze machinnes ontwikkeld mede op verzoek van gebruikers, die wilden beschikken over een snellere inzet van bedrijfsmiddelen in het datacenter.

Het mogelijk maken van beheer op afstand in het datacenter vereist meestal het uitgebreid herbekabelen van de serverracks. De ACS 6000-modellen hebben daartoe configureerbare pin-outs voor een koppeling met Cisco-routers. Dat voorkomt kostbare en tijdrovende herbekabeling. Het resultaat is een snellere en eenvoudiger installatie, cruciaal voor klanten die hun datacenters upgraden of consolideren. De autodiscovery van hostnamen bespaart tijd en geld. Servers en netwerkcomponenten hoeven niet meer handmatig opgespoord te worden. De ACS 6000 vindt deze onderdelen automatisch en aanmerkelijk sneller.

Minder beveiliging

Naast de ACS 6000 introduceert Avocent de ACS 5000-series. Deze zijn ontworpen voor middelgrote datacenters waar grootschalige beveiliging en toegangscontrole niet nodig zijn. De ACS 6000- en de ACS 5000-modellen maken het mogelijk om elk serieel apparaat op afstand te beheren, waaronder Linux-, Unix- en Sun Solaris-servers, netwerkinfrastructuurelementen als routers, switches en firewalls, en telefoonapparatuur (PBX). De ACS-modellen zijn te beheren met behulp van de DSView 3-managementsoftware van Avocent.
Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2455013). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×