Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Product: NCP geeft Secure Enterprise Client 9.3 vrij

 

NCP Engineering heeft versie 9.03 van zijn Secure Enterprise Client voor verkoop vrijgegeven. Het belangrijkste kenmerk van dit product is de ondersteuning van het besturingssysteem Windows XP in de 64 bitmodus. Daarmee rondt NCP de clientreeks voor ondernemingen af. De Enterprise VPN-oplossing beschikt over alle functies die eigen zijn aan een geïntegreerde oplossing op afstand.

Het nieuwe Secure Enterprise Client 9.3 van NCP ondersteunt naast Windows 2000 ook Microsoft Windows Vista en XP in 32 en 64 bitmodus. NCP VPN clients worden tevens geleverd voor Windows Mobile, CE, Linux en Symbian. In combinatie met NCP Secure Enterprise Management en NCP High Availability Services, voldoet deze oplossing aan alle eisen voor modern identiteits- en toegangsbeheer.

De centraal bestuurbare NCP Secure Enterprise Client werkt via Endpoint Policy Enforcement om het centraal bepaalde veiligheidsbeleid te controleren. Het beantwoordt aan de toenemende compliance-vereisten voor een transparante en revisieveilige controle van de toegang tot het netwerk. Apparaten die niet conform zijn, blijven in quarantaine. ‘Friendly Net Detection' detecteert automatisch beveiligde en niet-beveiligde netwerken.

Bovendien beschikt de software over een functie voor bandbreedtebeheer om de vereiste Quality-of-Service (QoS) te kunnen garanderen voor Voice-over-IP of videodata.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2454993). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×