Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Product: Lawson Smart Office

 

Lawson Software introduceert Smart Office. Deze gebruikersinterface biedt gebruikers toegang tot actuele informatie uit Microsoft en Lawson applicaties. Gebruikers beschikken dankzij Smart Office op elk moment over real-time informatie die op elke gewenste manier te presenteren is.

Smart Office combineert Microsoft-programma's als Excel, Word, Powerpoint en Groove met zijn erp-bedrijfsapplicaties en business intelligence mogelijkheden. Door de combinatie van real-time informatie met de uitgebreide analysemogelijkheden van Lawson's Business Intelligence, wordt de informatievoorziening verbeterd en wordt er uiteindelijk beter samengewerkt tussen afdelingen en systemen. Lawson heeft Smart Office ontwikkeld rondom de Microsoft Windows Presentation Foundation en kan een ongelimiteerd aantal bedrijfsprocessen ondersteunen met Microsoft applicaties. Dit in vergelijking met andere erp-leveranciers die volgens Lawson alleen een beperkt aantal specifieke en voorgeschreven business scenario's ondersteunen.

"Het bedrijfsleven heeft behoefte aan een combinatie van informatie en business intelligence. Daarnaast vragen onze klanten om tools die aansluiten bij de dagelijkse werkzaamheden", zegt Dean Hager, senior vice president product management bij Lawson. "Smart Office helpt organisaties om medewerkers effectiever te laten werken, processen efficiënter te laten verlopen, de business te versterken en zorgt zo voor meer tevreden klanten. Smart Office past in Lawsons filosofie om applicaties eenvoudiger en meer doeltreffend te maken en uiteindelijk om klanten te ondersteunen in hun groei."

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2449360). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×