Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Product: WinDVD 9 Plus Blu-ray van Corel

 

De nieuwste versie van WinDVD 9 Plus Blu-ray van Corel biedt gebruikers verbeterde weergaveopties met een nieuwe, meer intuïtieve gebruikersinterface, geavanceerde upscaling-mogelijkheden, verbeterde weergave van Blu-ray-schijven en de nieuwste HD Surround Sound-technologie.

Corel Corporation heeft de nieuwste versie van Corel WinDVD 9 Plus Blu-ray voor de markt vrijgegeven. Het is volgens de producent de meest gebruikte software voor het afspelen van dvd's en video op pc's ter wereld. Corel WinDVD biedt een nieuwe, meer intuïtieve gebruikersinterface, nieuwe videotechnologie, waaronder geavanceerde upscaling waardoor gebruikers hun standaard-dvd's in vrijwel HD-kwaliteit kunnen afspelen, verbeterde weergave voor Blu-ray-schijven, en de meest recente technologie voor HD Surround Sound voor de ultieme kijkervaring.

De nieuwe gebruikersinterface in WinDVD 9 Plus Blu-ray maakt afspelen en bekijken en navigeren gemakkelijker, waardoor de gehele gebruikerservaring verbetert. Het zeer geavanceerde grafietkleurige ontwerp sluit visueel naadloos aan bij een Microsoft® Windows® XP- of Windows Vista®-bureaublad. De overzichtelijke gebruikersinterface biedt een fris en fraai uiterlijk, en heeft mogelijkheden om de navigatiehulpmiddelen onmiddellijk te verbergen. Gebruikers kunnen de geavanceerde audio- en videobesturing gemakkelijk aan hun wensen aanpassen en zo een geheel persoonlijke weergave-ervaring beleven.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2444643). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×