Managed hosting door True

Product: Online Visual Proces Model voor ITIL

Casewise biedt een compleet visuele diagram schema voor Information Technology Infractructure Library (ITIL) versie 2 en 3 viade Casewise Gateway, in de vorm van het Casewise Visual Process Model voor ITIL. Door gebruik te maken van een portfolio van raamwerken en mapping-tools kan de gebruiker voldoen aan alle ITIL-standaarden.

Casewise heeft geconstateerd dat het enorm complex is om te navigeren door, en alle informatie op te nemen uit zowel de acht ITIL versie 2 boeken als de vijf nieuwe ITIL versie 3 boeken. De door Casewise ontwikkelde oplossing voorziet gebruikers van een gemakkelijk te hanteren online bibliotheek van kant-en-klare ITIL proces visualisaties die een groot aantal voordelen hebben.

Het model, dat de gebruiker kan bereiken via een webbrowser, heeft duizenden pagina's met tekst uit de ITIL boeken omgezet in meer dan 1000 gevisualiseerde en naar elkaar verwijzende processtromen. De gebruiker kan veranderingen en impact op zijn bedrijf onmiddelijk waarnemen, doordat relaties binnen de ITIL 2 en ITIL 3 processen duidelijk in kaart zijn gebracht.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Quote "Door gebruik te maken van een portfolio van raamwerken en mapping-tools kan de gebruiker voldoen aan alle ITIL-standaarden".

Wat een B*&&S#$% !! Het klinkt als een handig stuk gereedschap voor organisaties die ITIL gebruiken; vooral als ze ITIL-2 gebaseerd werken en willen assessen of ITIL3 toevoegingen oplevert waarmee ze hun organsiatie verder kunnen verbeteren.

Maar wat zijn in vredesnaan "De ITIL-standaarden" ?????? Komt dit bij Casewise vandaan? Ik kan het me nauwelijks voorstellen. Je kunt moeilijk een procesmodel bouwen terwijl je niet weet wat ITIL is.

Computable Redactie ??


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.