Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Product: Online Visual Proces Model voor ITIL

 

Casewise biedt een compleet visuele diagram schema voor Information Technology Infractructure Library (ITIL) versie 2 en 3 viade Casewise Gateway, in de vorm van het Casewise Visual Process Model voor ITIL. Door gebruik te maken van een portfolio van raamwerken en mapping-tools kan de gebruiker voldoen aan alle ITIL-standaarden.

Casewise heeft geconstateerd dat het enorm complex is om te navigeren door, en alle informatie op te nemen uit zowel de acht ITIL versie 2 boeken als de vijf nieuwe ITIL versie 3 boeken. De door Casewise ontwikkelde oplossing voorziet gebruikers van een gemakkelijk te hanteren online bibliotheek van kant-en-klare ITIL proces visualisaties die een groot aantal voordelen hebben.

Het model, dat de gebruiker kan bereiken via een webbrowser, heeft duizenden pagina's met tekst uit de ITIL boeken omgezet in meer dan 1000 gevisualiseerde en naar elkaar verwijzende processtromen. De gebruiker kan veranderingen en impact op zijn bedrijf onmiddelijk waarnemen, doordat relaties binnen de ITIL 2 en ITIL 3 processen duidelijk in kaart zijn gebracht.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2372282). © Jaarbeurs IT Media.

?


Sponsored

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.