Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Product: RES PowerFuse 2008 Express Edition

 

RES Software heeft RES PowerFuse 2008 Express Edition, een gratis versie van de RES PowerFuse 2008 user workspace management software, voor de markt vrijgegeven. De software is ontworpen om het opzetten van de juiste toegang tot applicaties en systemen sneller en gemakkelijker te maken.

De innovatieve technologie van RES PowerFuse 2008 Express Edition zorgt ervoor dat het beheer van Microsoft Windows®-omgevingen minder complex en minder duur wordt en dat de productiviteit van zowel de gebruikers als de IT-medewerkers omhoog gaat.

PowerFuse 2008 Express Edition van RES Softwareis opgezet als gratis startpakket voor het beheer van besturingssystem en en applicatie-instellingen voor Microsoft Windows-gebruikers. Met de Express Edition kan de it-afdeling de werkomgeving zo inrichten dat de afzonderlijke gebruikers alleen toegang hebben tot de applicaties die specifiek voor hen bedoeld zijn.

Voor het verhogen van het maximumaantal gelijktijdige gebruikers en het uitbreiden van de functionaliteit kunnen gebruikers vanuit de RES PowerFuse 2008 Express Edition gemakkelijk upgraden naar de Standard of de Enterprise Edition van RES PowerFuse 2008. De Standard Edition (gepland voor mei 2008) biedt twee keer zoveel functionaliteit in vergelijking met de Express Edition. Bij deze versie gaat het maximumaantal gelijktijdige gebruikers omhoog van honderd naar vijfhonderd. De Enterprise Edition (al beschikbaar) heeft vijfmaal zoveel functionaliteiten als de Express Edition. Bij deze versie is het aantal gelijktijdige gebruikers onbeperkt. De Express Edition kan met een licentiecode eenvoudig en zonder enige downtime worden opgewaardeerd naar een Standard Edition of Enterprise Edition .
http://www.ressoftware.com/pfedition

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2356880). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures bij RES
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×