Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Product: Citrix Workflow Studio

 

Citrix Systems introduceert Citrix Workflow Studio, een tool die klanten helpt om alles uit Citrix Delivery Center te halen, door de communicatie te arrangeren tussen verschillende Citrix-producten en de toepassingen van andere aanbieders.

Door gebruik te maken van Workflow Studio kunnen beheerders veel gemakkelijker processen integreren van verschillende Citrix Delivery Center producten die altijd gescheiden waren; zo kunnen ze samenwerken als een samenhangend systeem. Dit maakt het veel gemakkelijker voor klanten om Citrix oplossingen te integreren in producten van derde partijen, om zo end-to-end application delivery processes te automatiseren.

Workflow Studio bouwt verder op Microsoft .NET, PowerShell en Windows Workflow Foundation technologieën en is open en eenvoudig uit te breiden. Hierdoor is het gemakkelijker voor klanten om Citrix producten te integreren in bredere syteem management oplossingen van partners als HP, IBM en Microsoft. Het verzekert bovendien dat alle Citrix Delivery Center producten naadloos functioneren in omvangrijke bedrijfsomgevingen.
http://www.citrix.com

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2356234). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×