Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Product: Oracle brengt twee nieuwe softwareoplossingen

 

Oracle introduceert het data-integratieplatform Oracle Data Integration Suite en het softwarepakket Communications IP Service and Network Management. Met het laatstgenoemde pakket wordt het lifecycle beheer van complexe IP-gebaseerde services vereenvoudigd.

Oracle Data Integration Suite biedt organisaties de mogelijkheid een koppeling te maken tussen verschillende databronnen en applicaties. Dit resulteert in foutloze, correcte en tijdig beschikbare gegevens. Oracle Data Integration Suite maakt deel uit van Oracle Fusion Middleware.

Het nieuwe pakket Oracle Communications IP Service and Network Management ondersteunt dienstverleners in de communicatie-industrie bij het beheer van de steeds complexer wordende IP-services en het efficiënt inrichten van werkzaamheden. Daarnaast is het een geïntegreerde oplossing voor IP-service management en controleren van veranderingen in het netwerk. De toepassing bevat nieuwe versies van twee belangrijke onderdelen van de Oracle Service Fulfillment Suite: Oracle Communications Configuration Management en Oracle Communications IP Service Activator.
http://www.oracle.com

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2343373). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×