Managed hosting door True

Vijf projecten verder in strijd om Computable IT Award

 

Tijdens de halve finale van de Computable IT Award 1998 zijn de automatiseringsprojecten bekendgemaakt die meedingen naar een van de drie plaatsen in de finale. Tijdens deze bijeenkomst op 29 oktober wordt het beste automatiseringsproject van 1998 gekozen.

De strijd om een finaleplaats wordt gevoerd door vijf projecten: Hooge Huys Verzekeringen met het project T.O.P. Site, Sociale Dienst Rotterdam, met Els, Openbare Bibliotheek Eindhoven met de Multimediale Bibliotheek, ABC op Internet van het handelshuis ABC en het project Zonnebloem van adviesbureau Berenschot.
De jury zal al deze bedrijven bezoeken teneinde het project in de praktijk te kunnen aanschouwen. Daarna vindt een hoorzitting plaats waarbij vertegenwoordiger van de vijf projecten onderworpen worden aan een vraaggesprek met de jury. Deze bepaalt welke drie projecten doorgaan naar de finale. Tijdens de finale-avond op 29 oktober kiest de jury op basis van de presentatie van de verschillende projecten uiteindelijk het beste automatiseringsproject van 1998.
Op deze avond wordt tevens bekendgemaakt wie de Computable Millennium Award krijgt uitgereikt, een stimuleringsprijs die onderdeel is van de IT Award 1998. J. Timmer, voormalig president-directeur van Philips zal de IT Award 1998 en de Millennium Award uitreiken.  MP
 

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/1323028). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×