Managed hosting door True

Computable 100

Interxion verbindt Media Community met Amsterdam

 

Naar verwachting zal de vraag naar gedigitaliseerde content de komende jaren blijven toenemen. Online videoverkeer zal in 2015 naar schatting 64 procent uitmaken van al het internetverkeer van consumenten – in vergelijking met 31 procent in 2010 (Cisco VNI juni 2011).

De nieuwe glasvezelverbinding bij de Media Community stelt de digitale media community in staat uit te breiden naar Interxions Content Hubs op de Amsterdamse campus. Tegelijk behoudt men directe toegang tot de servers in Hilversum. Hiermee wordt voldaan aan de stijgende vraag naar hoogwaardige datacenterfaciliteiten en aan de behoefte om fysiek in de buurt te zijn van kritieke applicaties.

Interxions Content Hub vertegenwoordigt een ideale omgeving voor effectieve aggregatie, opslag, uitwisseling, beheer en distributie van digitale mediacontent. Eigenaren van de digitale content kunnen directe verbindingen krijgen naar alle noodzakelijke ip-distributienetwerken voor geoptimaliseerde levering van hun content, inclusief de belangrijkste ISP's, Access Network Providers, CDN's en Internet knooppunten zoals AMS-IX.

'Door de hoge netwerkdichtheid is Interxions datacenter bijzonder geschikt voor digitale mediacontent. Wij kunnen profiteren van low latency, hoge servicekwaliteit en bandbreedtebesparingen. Daarnaast wordt redundantie en energie-efficiency geboden', aldus Marco van ‘t Slot, directeur Operations bij mediabedrijf Technicolor.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4570493). © Jaarbeurs IT Media.

?


Sponsored


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.