Managed hosting door True

9292ov helpt reizigers weer op weg

Case study

 

REISinformatiegroep, het bedrijf achter '9292', voorziet dagelijks vele tienduizenden reizigers van relevante informatie over het reizen per openbaar vervoer, onder andere via de website. De website is ontwikkeld met behulp van Smartsite.

REISinformatiegroep bedient meer dan 1 miljoen unieke bezoekers per maand middels haar website. Het bedrijf wil al deze reizigers optimaal van dienst zijn. Daarom was schaalbaarheid van het systeem belangrijk voor de REISinformatiegroep. De configuratie waarin Smartsite wordt ingezet, is daarop helemaal afgestemd. De Smartsite CMS-omgeving, die in huis wordt beheerd door de REISinformatiegroep, publiceert naar de webserver in een datacentrum. Deze webserver vormt samen met andere servers waarop de reisplannerapplicatie staat, een geïntegreerd geheel en verzorgt de vele tienduizenden reisadviesaanvragen per dag.

De REISinformatiegroep maakt gebruik van Nedstat Sitestat om het websiteverkeer te meten. Zodoende kan gemeten worden hoeveel reisadviezen worden uitgebracht en welke andere informatie zoal door bezoekers opgevraagd wordt. Aan de hand hiervan kan het management van de REISinformatiegroep snel reageren op het gedrag van bezoekers op de site.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2365379). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×