Managed hosting door True

Ministerie van VROM - Structureren gemeenschappelijke schijf

Case study

 

Ministerie van VROM

Het herstructureren en hiermee beter toegankelijk maken van de gemeenschappelijke schijf voor alle ambtenaren van een Ministerie.

Organisatie: Ministerie van VROM
Probleemstelling: Het Ministerie wil de informatie die op de gemeenschappelijke schijf staat beter structureren ter voorbereiding op de implementatie van een Document Management Systeem (DMS). De structuur op de gemeenschappelijk schijf staat, zal ook de structuur worden in het DMS.
Oplossing: De oplossing bestaat uit twee onderdelen. Deel één is dat met alle directies een ordeningstructuur wordt opgesteld op basis van de uniforme VROM indeling. Het tweede deel is de ontwikkeling van een conversietool die de huidige gegevens kopieert naar de nieuwe ordeningsstructuur.
Meerwaarde: Na implementatie van de nieuwe gemeenschappelijke schijf worden bestanden VROM-breed op een uniforme wijze opgeslagen. Medewerkers van VROM leren al gebruik te maken van een uniforme opslagstructuur vooruitlopend op de implementatie van het DMS
Rol Content Strategy: Als projectleider voor het inhoudelijke aansturen van een team dat zowel de ordeningsstructuur opstelt alsmede de ordeninsstructuur implementeert.
Tools en methodieken: Er wordt gewerkt volgens Prince2.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2326849). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×