Managed hosting door True

‘Oant moarn’ voor Computable Awards 2017

Maarsing & van Steijn haalt Piets Weer met winst

 

Piets Weer, 9 nov. 2017

Nadat de Computable Awards 2017 op 31 oktober 2017 waren uitgereikt, barstte er een heuse mediatsunami los. De winnaars doken massaal in vele geschreven en digitale media op. Zelf De Telegraaf besteedde driekwart pagina aan de winnaars en de avond. Nu halen de Computable Awards 2017 zelfs de landelijke televisie omdat Piet Paulusma gisteravond zijn weerbericht in Leeuwarden presenteerde bij Maarsing & van Steijn, winnaar in de categorie Digital Innovation van het Jaar.

Maarsing & van Steijn won met zijn innovatie StressJam. Het deed dit met grote overmacht door meer dan een kwart van het volledige juryoordeel naar zich toe te trekken. Het haalde met zijn victorie zelfs Piets Weer, het weerbericht van Piet Paulusma dat tussen Hart van Nederland en Shownieuws op SBS6 uitgezonden worden.

Het volledige item staat in het teken van StressJam en de winst bij Computable Awards 2017, naast de weersvoorspelling natuurlijk. Paulusma laat zich inspireren door de virtual reality-oplossing en zijn psychologische achtergronden. Hartverwarmend! En dat is ook wel nodig met temperaturen vandaag tussen de tien en de twaalf graden… Kijk en geniet!

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6242929). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Partners 2018 

Exclusive

Gold

Silver

Recruitment

Social media

Tafel

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.