Managed hosting door True
Deze opinie is van een externe deskundige. De inhoud vertegenwoordigt dus niet noodzakelijk het gedachtegoed van de redactie.

Intermediaire verzekeraars

 

Het verslag van het najaarsseminar van de Comgé (Computable, 19 november) is naar mijn mening wat al te ongenuanceerd weergegeven. Graag wil ik enige nuances aanbrengen.

De subkop 'Tussenpersonen sta-in-de-weg voor e-handel' is geen uitspraak van mij. Bovendien zijn tussenpersonen geen sta-in-de-weg voor e-handel. Tussenpersonen gaan zelf Internet op om e-business te bedrijven en hebben daar niemand voor nodig.
Intermediair-verzekeraars zullen door samenwerking met tussenpersonen gaan komen tot e-business, want per definitie richten intermediair-verzekeraars zich niet rechtstreeks op eindconsumenten. Gebleken is dat de intermediair zijn waardetoevoegende rol uitstekend speelt. Wellicht ontstaan er mede door e-handel andere tussenpersonen die op een nieuwe wijze producten bundelen, waarbij financiële diensten dan een onderdeel vormen.
Met de Bank of Scotland heeft De Goudse een normale tussenpersoonovereenkomst. De Bank of Scotland verkoopt als tussenpersoon Goudse-producten via Internet en doet dit op gelijke voorwaarden als die gelden voor iedere andere tussenpersoon.
 
Ir A. de Groot,
Gouda

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/1432166). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×