Managed hosting door True
Deze opinie is van een externe deskundige. De inhoud vertegenwoordigt dus niet noodzakelijk het gedachtegoed van de redactie.

Drukwerk afgeprijsd

 

Met grote verbazing vernamen wij dat Gopher de aanmoedigingsprijs heeft gewonnen van het Baan Silicon Polder Fund en tweede is geworden in de 'Broos van Erp'- competitie vanwege 'een briljant idee'. Het uitgangspunt van dit briljante idee is dat netsurfers op de website van Gopher online drukwerk kunnen bestellen.

Het drukproces vindt pas plaats nadat de klant zijn bestelling heeft gedaan. De noodzaak voor de uitgever om in oplages te investeren valt daardoor weg. Daardoor worden de publicatiekansen van anders commercieel onaantrekkelijke publicaties aanzienlijk vergroot.
Onze verbazing was groot omdat wij onlangs de programmatuur hebben verzorgd voor een website die gestoeld is op exact hetzelfde idee. Al vanaf 1 mei van dit jaar kan de netsurfer op http://www.00h00.com eveneens online drukwerk bestellen en desgewenst voorzien van een eigen tekst. De netsurfer kan dan kiezen of het drukwerk in boekvorm wordt toegestuurd of in de vorm van een PDF-bestand, waardoor het drukwerk al binnen enkele ogenblikken in de mailbox kan worden ontvangen. Uiteraard twijfelen wij niet aan het feit dat het briljante idee uit Gopher's eigen koker komt, maar wel of bij Baan en bij het ministerie van Economische Zaken wel zorgvuldig geselecteerd wordt op de originaliteit van ideeën!
 
Victor Verstappen ICT Waterproof BV

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/1350458). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×