Managed hosting door True
Deze opinie is van een externe deskundige. De inhoud vertegenwoordigt dus niet noodzakelijk het gedachtegoed van de redactie.

BI Opleidingen

Computable Expert

drs. Arend Ruizendaal MSc
(Mede-)directeur en Consultant, RondPunt BV. Expert van Computable voor het topic Business Analytics.

Geacht panel,

Wie heeft er goede (of minder goede) ervaringen met korte BI cursussen of langere BI opleidingen? De cursus of opleiding hoeft niet generiek te zijn, ook ervaringen met betrekking tot BI-deelonderwerpen zijn welkom.

Welke opleidingsmogelijkheden worden in Nederland gemist, waarvoor moet je echt naar het buitenland?

Met dank,

Arend Ruizendaal

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Beste Arend, Door Centennium BI opleidingen worden dit jaar trainingen gegeven op het gebied van BI en DWH. Dit betreft zowel de essentials als In-Depth trainingen. Deze trainingen zijn in het verleden als goed beoordeeld. Ze worden gegeven door ervaren docenten en hebben als uitgangspunt de praktijk ondersteund door de theorie. Naast deze trainingen is Centenium BI opleidingen ook in staat om maatwerk te leveren en om te adviseren in te volgen opleidingen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met mij via r.broekmans@centennium.nl.

Arend,met mijn afdeling volgen wij een opleiding "Datawarehousing en Business Intelligence" van het Cibit. Vooral ook heel handig omdat het ervaringsniveau van de afdeling verschilt. sommige werken al meer dan 20jaar in het management informatie domein, en andere nog geen jaar. Het is goed om af en toe stil te staan bij definitiekwesties etc. We krijgen voor elk onderwerp en andere docent, die specialist is op dat gebied. erg leuk. Ik zou zeggen, kijk eens bij het Cibit.Verder heb ik goede ervaring met de cursus datamodellering van Harm vd Lek.

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.