Managed hosting door True

QNH Consulting beheert ict Groningen Seaports

Dit artikel delen:

Groningen Seaports gunt zijn werkplek- en systeembeheer aan QNH Consulting. Ook helpt de it-dienstverlener bij de overstap naar de Amazon Cloud. Het gaat om een raamovereenkomst met een waarde van 1,1 miljoen euro en een looptijd van vier jaar.

Groningen Seaports zocht een partij voor het beheer van werkplekken, telefonie, serverpark en netwerkbeheer en -beveiliging. Uit het aanbestedingsdocument blijkt dat er vijf inschrijvingen waren. QNH Consulting is gekozen op basis van best value procurement.

Door het uitbesteden van de ict-infrastructuur wil Groningen Seaports zich beter focussen op zijn kerntaak, Dat is het beheren en commercieel exploiteren van de haven van Delfzijl, de Eemshaven en aangrenzende industrieterreinen. Ook kiest het de overstap naar de Amazon Cloud. Dit om de ict-omgeving flexibeler, veilig en stabiel te maken. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Jouw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met je persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.