Managed hosting door True

Wie gunt wat

Buitenlandse Zaken huurt voor 11 miljoen it’ers in

 

Handen

Het ministerie van Buitenlandse Zaken (BuZa) heeft een Europese aanbesteding voor de inhuur van tijdelijk ict-personeel gegund aan zes organisaties. Het betreft Between, Harvey Nash, Itaq, IT Staffing, Linkit en Cimsolutions dat samenwerkt met Verdonck, Klooster & Associates. De totale geraamde waarde komt uit op elf miljoen euro.

Tijdens de aanbesteding zijn de inschrijvers beoordeeld op kpi’s ten aanzien van de leverbetrouwbaarheid, de kwaliteit van het accountmanagement, het aanbod van het personeel en de prijs. De zes partijen gaan per 1 oktober 2017 voor minimaal twee jaar ict-professionals aan het ministerie leveren. Het contract kan nog tweemaal met een jaar verlengd worden.

De ict’ers die bij BuZa aan de slag gaan, zijn onder meer implementatieondersteuners, functioneel beheerders, projectleiders, coördinatoren en Sharepoint-consultants. 

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6194133). © Jaarbeurs IT Media.

?


Sponsored


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.