Managed hosting door True

Wie gunt wat

ICT-Partners renoveert ICT-basis waterschappen

Dit artikel delen:

ICT-Partners gaat de it-infrastructuren van de waterschappen Zuiderzeeland (ZZL) en Drents Overijsselse Delta (WDODelta) samenvoegen tot één. Daarmee verwachten de twee waterschappen hun ict-basis te kunnen verbeteren.

De twee waterschappen hebben volgens het bedrijf de wens uitgesproken om nauwer samen te gaan werken op ict-gebied. Dat zou moeten leiden tot een betere ict-dienstverlening, waarbij er tevens voldoende ruimte blijft voor innovatie.

De actuele ontwikkelingen binnen waterschap Zuiderzeeland (vervanging serverpark) en WDODelta (verhuizing kantoorpand) vormden aanleiding om een intensieve ict-samenwerking aan te gaan. ICT-Partners is geselecteerd om de consolidatie vorm te geven en uit te voeren.

Dit artikel delen:

Jouw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met je persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.