Managed hosting door True

Wie gunt wat

Winnaars aanbesteding CAK zijn bekend

 

troffee

Atos, Itaq, Sogeti, Yacht en een consortium onder leiding van Linkit hebben de Europese aanbesteding van uitvoeringsinstantie CAK gewonnen. Het gaat hierbij om perceel 1 aangaande de tijdelijke inhuur van ict-personeel op basis van een inspanningsverplichting. De opdracht heeft een geraamde waarde van veertig miljoen euro. Between en Myler zijn winnaars van perceel 2, dat bestaat uit het doorlenen van ict-deskundigen ten behoeve van tijdelijke inhuur.

Beide overeenkomsten kennen een looptijd van één jaar, met drie opties tot jaarlijks verlengen. Het winnende consortium bestaat uit Linkit, DiVetro, Bartosz, Motion10, Profource, Jdriven, Axis into ICT, IN2IT en Opdion.

Het samenwerkingsverband dat deel heeft in perceel 1 bestaat uit verschillende specialisten. Linkit is hoofdaannemer en adviseert in systeemontwikkeling en technische beheervraagstukken. DiVetro is expert in informatieanalyse, sourcing- en regievraagstukken en projectmanagement. Bartosz is verantwoordelijk voor het testen en testmanagement. Motion10 is specialist in portaal- en integratietechnologie (BizTalk/SharePoint) en Profource in Oracle ESB-toepassingen. JDriven zorgt voor Java-developers en -architecten en Axis into ICT lost Oracle performance vraagstukken op. IN2IT is een coöperatie van bedrijven die medewerkers met autisme een kans biedt op de it-arbeidsmarkt. Opdion ten slotte is een expert op het gebied van Mulesoft.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6024613). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures bij Sogeti
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×