Managed hosting door True

Wie gunt wat

Tilburg gunt definitief aan Centralpoint

 

Contract ondertekenen

Hardwaredienstverlener Centralpoint heeft bij gemeente Tilburg het perceel voor de levering van serverinstallaties inclusief bijbehorende support gewonnen in de recent gehouden Europese aanbesteding. Het contract heeft een looptijd van twee jaar met optioneel tweemaal één jaar verlenging. De gemeente Tilburg is met ruim 212.000 inwoners de zesde grootste gemeente in Nederland.

Het leek er eerder dit jaar even op dat Centralpoint de opdracht voor de datacenterhardware zou ontglippen, nadat een andere inschrijver bezwaar had gemaakt tegen de voorlopige gunning aan het bedrijf uit Amstelveen. Centralpoint zou geen NetApp-producten mogen leveren. De gemeente ging hierin mee, en gunde vervolgens de order aan Scholten Awater.

Centralpoint stapte daarop naar de rechter en die stelde het bedrijf alsnog in het gelijk, onder meer omdat Centralpoint hiervoor een samenwerking met TenICT had gesloten. De rechter liet het aan de gemeente of er een herbeoordeling zou plaatsvinden, een nieuwe aanbesteding zou uitschrijven of in hoger beroep zou gaan.

Tilburg besloot het eerste perceel van deze hardwareaanbesteding de opdracht alsnog aan Centralpoint te gunnen. Het tweede perceel, levering van werkplekapparatuur, is naar Scholten Awater gegaan.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5915455). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


Partnerinformatie
 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×