Managed hosting door True

Wie gunt wat

EC gunt mSPEED beheerklus van ruim 98 miljoen

Nieuwe klus voor Sopra Steria, CSC, Dimension Data en eProseed

 

Europa samenwerking

Het mSpeed-consortium is door de Europese Commissie (EC) geselecteerd om maximaal zeven jaar beheerde diensten aan Europese instellingen te leveren. Dat consortium bestaat uit vier partners, namelijk Sopra Steria (leider), CSC, Dimension Data en eProseed. Uit het aanbestedingsdocument blijkt dat de aanbesteding een waarde heeft van ruim 98 miljoen euro.

Het Directoraat-Generaal Informatica (Digit) van de Europese Commissie gunde in maart 2016 het Verlening van beheerde diensten (MSP II)-contract aan het mSpeed-consortium. Het betreft operationele diensten (zoals hosting), architectuurdiensten en diensten voor projectbeheer. Het contract heeft een waarde van ruim 98 miljoen euro (98.808.295 euro).

Het consortium gaat maximaal zeven jaar beheerde diensten leveren aan Europese instellingen. Die diensten zijn gericht op alle middleware- en databankplatforms van de datacenters van Digit, en diensten aan de andere directoraten van de Europese Commissie. Die diensten omvatten het aanmaken, configureren, beheren en ondersteunen van middleware, het toepassen van klantapplicaties en het uitbouwen van de middleware-infrastructuur.

Dit is niet de eerste klus van het mSpeed-consortium voor de EC. Ze leveren al diensten voor de netwerk- en veiligheidsinfrastructuur.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5828648). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures bij Dimension Data
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×