Managed hosting door True

Wie gunt wat

Open Universiteit trekt partners ICT-inhuur aan

De Open Universiteit (OU) heeft onlangs de Europese aanbesteding voor ict-inhuur afgerond. Voor de mantel ‘Grootbedrijven’, die direct personeel leveren, zijn aangetrokken Brunel, QNH en Valid. Voor de mantel ‘Intermediairs’, waarbij het gaat om het doorlenen van personeel, is gekozen voor Bergler Flex Solutions, Itaq en Pro-Act IT. Bergler fungeert daarbij als makelaar.

Het betreft een raamovereenkomst van twee jaar; in minicompetities zullen de geselecteerde partijen gaan strijden over het binnenhalen van orders. De OU heeft de mogelijkheid deze overeenkomst twee keer met één jaar te verlengen.

Berger Flex Solutions treedt ook op als contractpartij in het geval de werving door de Open Universiteit is gedaan. Voor de ict-dienstverlener uit Breda betekent het contract een versteviging van de positie in de onderwijsmarkt; een andere recent binnengehaalde klant voor ict-inhuur is Stichting Kennisnet. 

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5825620). © Jaarbeurs IT Media.
?

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×