Managed hosting door True

Wie gunt wat

AkzoNobel verlengt infrastructuurdeal Orange

 

Chemieconcern AkzoNobel (verven, coatings en fijnchemie) heeft zijn contract voor infrastructuurdiensten met de Franse netwerkdienstenleverancier Orange Business Services voor de duur van vijf jaar verlengd. De geleverde netwerkdiensten verbinden vijftigduizend medewerkers in twaalfhonderd vestigingen in tientallen landen.

De nieuwe overeenkomst dekt onder andere een schaalbaar privénetwerk voor AkzoNobel’s twaalfhonderd vestigingen, voorzien van een wereldwijde beveiligingsoplossing. Daarnaast gaat het om beheerde lan-diensten, beheerde applicatieversnellingsdiensten en een volledig beheerde telepresence-oplossing voor de elf belangrijkste kantoren. De diensten worden ondersteund door het Integrated Service Management van Orange en een permanent bereikbare helpdesk. Die levert onder het nieuwe contract ook bijstand in talen die worden gesproken in enkele opkomende regio's in Latijns-Amerika en China.

Door het geïntegreerde gebruik van diverse wereldwijde netwerkcomponenten die gecombineerd worden met applicatieversnellingstechnologie, ondersteunt deze overeenkomst AkzoNobel in het bereiken van de gestelde doelstellingen. Dit door transparantie en flexibiliteit, terwijl prestaties geoptimaliseerd worden en kosten worden bespaard.

‘We kijken voortdurend naar manieren om meer te profiteren van onze wereldwijde schaal, te focussen op eindgebruikerssegmenten en verdere groei te ondersteunen in zowel volwassen markten als in groeimarkten’, zegt cio Pieter Schoehuijs van AkzoNobel. ‘Wij werken al tien jaar met Orange Business Services samen.’

Orange

Het moederbedrijf van Orange Business Services, Orange, is een telecomaanbieder met een omzet van 43,5 miljard euro en wereldwijd 168.000 medewerkers. Orange is genoteerd aan de Nyse Euronext in Parijs.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4896282). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures bij AkzoNobel
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×