Managed hosting door True

Wie gunt wat

ARP levert hardware aan provincie Limburg

Dit artikel delen:

ARP Nederland, onderdeel van Bechtle Groep, is na een Europese aanbesteding geselecteerd als een van de vijf contracthouders voor het leveren en onderhouden van ict-hardware aan de Provincie Limburg. De looptijd van de overeenkomst is twee jaar met een optie tot verlenging van maximaal tweemaal een jaar. De hardware bestaat uit workstations, thin clients, laptops, servers, back-upsystemen, ups, server racks, routers, switches, wifi-componenten.

De aanbesteding betreft het installeren, vervangen en configureren van hardware en het verlenen van ondersteunende diensten.  De levering van afdrukapparatuur, telefoons, opslagsystemen en smartphones maakt geen deel uit van de raamovereenkomst. Naast ARP zijn ook Open Line Consultancy, Infotheek, Scholten Awater en Telindus-ISIT geselecteerd. Zij maken steeds in minicompetities uit welke partij een deelopdracht mag uitvoeren.

De provincie Limburg is bezig met de vernieuwing van de netwerkcomponenten. De eerste opdracht zal dan ook bestaan uit het leveren van diverse hardwareproducten voor het netwerk. Daarnaast is de provincie gestart met de vervanging van de huidige werkplekken door een virtuele oplossing.

ARP Nederland is gevestigd in Maastricht en levert hardware, randapparatuur, computertoebehoren, standaardkantoorsoftware, logistieke it-diensten en printerdiensten. De hardwaredienstverlener is onderdeel van de Duitse Bechtle Group. Die bestaat in Nederland naast ARP uit Bechtle direct (online reseller), BuyIT direct (webshop) en Comsoft direct (softwarelicenties).  

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.