Managed hosting door True

Wie gunt wat

CVZ selecteert Atos, Oelan en SQS voor testwerk

 

Het College voor zorgverzekeringen (CVZ) heeft na een openbare Europese aanbesteding Atos, Oelan en Software Quality Systems (SQS) de opdracht gegund voor het geautomatiseerd testen van het elektronisch berichtenverkeer. Per 1 april 2013 gaan de drie bedrijven CVZ voorzien in hun vraag naar testexpertise en -capaciteit. De looptijd van het contract is twee jaar, met een optie tot eenmalige verlenging van twee jaar.

Atos, Oelan en SQS gaan CVZ specialisten leveren die de kwaliteit van het elektronische berichtenverkeer, ten behoeve van het correct uitvoeren van de Algemene Wet Bijzondere Ziektekosten, borgen en testen. CVZ gaat kwalitatief hoogwaardig elektronisch berichtenverkeer in de communicatie met derden gebruiken. Het belang van correct berichtenverkeer is hierdoor groot omdat het betreffende systeem centraal in de markt gaat opereren.

Het CVZ is zowel een advies- als uitvoeringsorganisatie voor de wettelijke ziektekostenverzekeringen Zvw en AWBZ en heeft een belangrijk aandeel in het op peil houden van de kwaliteit, toegankelijkheid en betaalbaarheid van de Nederlandse gezondheidszorg. Dit aandeel levert het CVZ door het uitvoeren van drie kerntaken: het adviseren over de inhoud van basispakket, het verdelen van premiegeld onder zorgverzekeraars en het uitvoeren van regelingen voor specifieke groepen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4702664). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×