Managed hosting door True

Wie gunt wat

Poort6 trekt Aspect ICT als beheerder aan

 

Woningcorporatie Poort6 uit Gorinchem heeft Aspect ICT geselecteerd als eerstelijnsbeheerder voor zijn ict-omgeving. Daarnaast geeft Aspect ICT, waar zo'n zestig man werken, uit Hardinxveld-Giessendam de systeembeheerders en de applicatiebeheerder van Poort6 technische ondersteuning. Het aantrekken van extra ict-steun past in het beleid van de fusie-organisatie om de ict in stappen te vernieuwen.

Poort6 is een woningcorporatie met ruim 7200 huurwoningen, garages en bedrijfsruimtes in Gorinchem en Dalem. Een woordvoerster zegt dat de fusiecorporatie aan het begin staat van een digitalisering van de klantprocessen, zoals het verhuurproces, en een verdere inrichting van het internetportaal. Om dit traject in goede banen te leiden wil de corporatie geen hoofdbrekens hoeven te hebben over het ict-beheer.

Poort6 werkt momenteel met het primaire systeem NCCW BIS. De zegsvrouw verwacht dat in het kader van de ict-vernieuwing vanzelf het vraagstuk opduikt welk primair systeem hierbij het beste past en of NCCW BIS wellicht vervangen zou moeten worden. 

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4635254). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Reacties

We zijn er wijs mee...

Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×