Managed hosting door True

Studytube ontvangt 2 miljoen van Vortex en henQ

 

Investering

De Amsterdamse scale-up Studytube heeft twee miljoen euro aan groeikapitaal opgehaald bij investeringsmaatschappijen Vortex Capital Partners en henQ. Met het geldbedrag wil zij het leerplatform voor medewerkers verder ontwikkelen.

Studytube claimt een Netflix voor bedrijfstrainingen te zijn. De startup biedt een medewerker ontwikkelingsplatform waar 25.000 online, blended (mix tussen online en klassikale) en klassikale trainingen worden aangeboden. Deze zijn uit te breiden met bedrijfsspecifieke trainingen. Hiermee kunnen organisaties interne opleidingen aanbieden en beheren én het leerproces van de medewerkers monitoren.

In 2013 ontving Studytube één miljoen dollar van de Canadese investeringsmaatschappij Redcrest en de Rotterdamse investeerder henQ. Nu ontvangt het twee miljoen euro van henQ en de Amsterdamse Vortex Capital Partners. Dit gebruikt de scale-up voor zijn productontwikkeling.

Studytube

Studytube is in 2012 opgericht door Homam Karimi. De startup bood toen een online studiecoach voor rechten- en economiestudenten. Inmiddels biedt het een leerplatform voor medewerkers met tweehonderdduizend gebruikers. Het rekent de Hogeschool Utrecht, Manpower Group, BMC, Crédit Agricole en Zorg en Zekerheid tot zijn klanten. Studytube is gevestigd in Amsterdam en beschikt over ruim veertig medewerkers.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5982802). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×