Managed hosting door True

Surfly krijgt miljoen van Amerikaans ReadyTech

 

De Amsterdamse start-up Surfly ontvangt één miljoen euro van het Amerikaanse softwarebedrijf ReadyTech. De twee bedrijven bundelen hun kennis en krachten om de co-browsing-oplossing verder te ontwikkelen. Daarnaast zet ReadyTech de tool van Surfly in voor zijn online trainingen.

Surfly is opgericht in 2012 en biedt een oplossing om websessies te delen, ook wel co-browsing genoemd. ReadyTech is gevestigd in California en levert trainingsoplossingen voor de it-markt, met een focus op de SaaS-markt. Dat gebeurt onder andere in de vorm van virtuele klaslokalen.

De investering van één miljoen euro geeft Surfly de mogelijkheid om het product sneller te ontwikkelen en om de sales en marketing op te schalen. Bovendien zet ReadyTech de techniek in voor hun oplossing.

‘Co-browsing is van groot belang bij online trainingen. Met deze investering en onze samenwerking kunnen beide partijen een betere co-browsing-oplossing ontwikkelen en deze sneller op de markt brengen’, aldus Kevin Woodward, ceo van ReadyTech. 

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5896909). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×