Managed hosting door True

Prins Constantijn opent start-up-paviljoen CES 2017

 

start-up

Prins Constantijn van Oranje en minister Henk Kamp van Economische Zaken openen 5 januari 2017 het Holland Startup Pavillion op de CES (Consumer Electronics Show) in Las Vegas. Die beurs is uitgeroeid tot de grootste technologiebeurs ter wereld. Het is voor het eerst dat Nederlandse start-ups een eigen paviljoen hebben tijdens dat evenement.

Het Holland Startup Pavilion in Las Vegas is onderdeel van een Nederlandse high-tech-handelsmissie onder leiding van minister van Economische Zaken Henk Kamp en special envoy van de Nederlandse belangenorganisatie StartupDelta, prins Constantijn van Oranje.

Op donderdag 5 januari zullen de prins en de minister om 10.15 uur plaatselijke tijd het paviljoen openen. StartupDelta wil met het paviljoen Nederland op de kaart zetten als hotspot van innovatie en start-uptalent.Volgens StartupDelta zullen er meer dan 30 Nederlandse start-ups deelnemen. 22 krijgen een stand op het paviljoen. 

De CES (Consumer Electronics Show) die van 5 tot 8 januari 2017 wordt gehouden in Las Vegas, is uitgegroeid tot de grootste technologiebeurs ter wereld.

Sillicon Valley

In totaal nemen 80 Nederlandse bedrijven deel aan de handelsmissie die ook bestaat uit een bezoek aan Silicon Valley, tech-universiteiten en investeerders.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5894010). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×