Managed hosting door True

Start-up Connective haalt 4,5 miljoen op

Dit artikel delen:
Groeikapitaal

De fintech start-up Connective haalt 4,5 miljoen euro op bij Pamica, de investeringsmaatschappij van Michel Akkermans en ED Investments van Erik Dralans. Het bedrijf uit Antwerpen biedt digital transaction management (dtm)-systemen. Het zet het geld in voor internationale expansie in Frankrijk, Nederland en Scandinavië.

Het grootste deel van de kapitaalinjectie van 4,5 miljoen euro komt van Connective’s aandeelhouders Michel Akkermans (Pamica) en Erik Dralans (ED Investments). Akkermans is ook al de voorzitter van het bedrijf. Met het opgehaalde geld wil de fintech start-up internationaal uitbreiden. Zo staan Frankrijk, Nederland en Scandinavië op de agenda.

Connective bestaat sinds 2014 en levert systemen voor digitale transacties. Naast het hoofdkantoor in Antwerpen beschikt het ook over een Nederlandse vestiging in Den Haag. De start-up stelt inmiddels dertig werknemers en heeft voornamelijk banken zoals ING en Keytrade Bank in zijn klantenbestand. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Computable NEXT: voor en over tech-startups

Computable NEXT biedt een overzicht van Nederlandse tech-startups en geeft een inkijkje in de bedrijfsontwikkelingen die kenmerkend zijn voor deze jonge ondernemingen.


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.