Managed hosting door True

Amsterdams Bynder opent kantoor in Dubai

 

Nieuw kantoor

Het Amsterdamse marketingsoftwarebedrijf Bynder opent een kantoor in Dubai. Het bedrijf wil hiermee zijn groei in het Midden-Oosten aanjagen. Dit is het zesde kantoor voor Bynder in zes jaar tijd. Zo beschikt het al over twee Nederlandse kantoren (Amsterdam en Rotterdam) en drie internationale kantoren (Boston, Londen en Barcelona).

Bynder, opgericht in 2010, biedt marketingsoftware en aanvullende diensten via de cloud (SaaS). Het ondersteunt talloze merken in diverse landen, waaronder KLM, Logitech en AkzoNobel. Dit doet het vanuit zijn vijf kantoren in Amsterdam, Boston, Londen, Barcelona en Rotterdam. Nu opent het zijn zesde kantoor in Dubai.

Chris Hall, ceo van Bynder, meent dat een kantoor in het Midden-Oosten een logische keuze is. Dit vanwege Bynder’s plaatselijke klantenbestand en de vraag naar innovatieve webdiensten in deze regio. ‘We willen ons aansluiten bij de bedrijven die in Dubai Internet City zijn gevestigd. Door lokaal gevestigd te zijn willen we onze successen in deze regio verder uitbouwen.’

Bynder won in 2015 de Deloitte Fast 50 Rising Star Award. Dat is een prijs voor de meest kansrijke tech start-up van Nederland.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5789067). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×