Managed hosting door True

Genomineerde Watermelon beste jonge ondernemer

 

Alexander Wijninga, co-founder van Watermelon, wordt geïnterviewd tijdens Campus Party Europe 2016

Alexander Wijninga, co-founder van Watermelon, wordt geïnterviewd tijdens Campus Party Europe 2016

De twee oprichters van de Utrechtse start-up Watermelon, Alexander Wijninga (21) en Charl Haas (22), zijn uitgeroepen tot de beste jonge ondernemers van 2016. De heren eindigden op de eerste plaats bij de ‘25 onder de 25’-lijst van ondernemingstitel Sprout. In de finale wonnen zij van stockfotoplatform Dashmote en het zonne-energiebedrijf Enie.nl.

De Utrechtse start-up Watermelon biedt Whatsapp voor de zakelijke markt. De twee oprichters Wijninga en Haas wonnen de tiende editie van de '25 onder de 25'-lijst van Sprout. Zij zijn daarmee benoemd tot beste jonge ondernemers van dit jaar.

Het startende ondernemersteam bestond oorspronkelijk uit drie man. Daan Gönning (21) besloot na de ophef rondom de dienst - Facebook eiste namelijk dat zij moesten stoppen - het bedrijf te verlaten.

Computable Awards

Computable heeft in 2015 de categorie ‘Beste Nederlandse start-up van het jaar’ toegevoegd aan de Computable Awards. Watermelon is één van de tien genomineerden. Stemmen voor de awards kan tot en met 9 oktober 2016 via deze stemmodule.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5784992). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×