Managed hosting door True

TCS richt testomgeving Lufthansa in

 

De Duitse luchtvaartmaatschappij Lufthansa kiest Tata Consultancy Services (TCS). De it-leverancier ontwikkelt een testomgeving voor nieuwe it-applicaties van Lufthansa. Hiervoor is een meerjarige miljoenendeal getekend. Lufthansa wil met de testomgeving de servicekwaliteit van de technische operaties van het bedrijf verbeteren.

TCS gaat de testactiviteiten van Lufthansa inrichten en aansturen. Hiervoor bouwt het één testomgeving. Dit moet de testprocessen stroomlijnen en standaardiseren, de investeringskosten terugdringen en vernieuwende diensten implementeren. Roland Schütz, chief information officer van Lufthansa vertelt dat het voor TCS koos vanwege de ‘diepgaande kennis van TCS op de luchtvaartmarkt’.

De overeenkomst tussen de twee partijen is onderdeel van de it-transformatie van Lufthansa. De nieuwe it-omgeving moet de luchtvaatmaatschappij in staat stellen om nieuwe diensten sneller te introduceren, de klantervaring te verbeteren en innovatie en continue verbetering te faciliteren.

Lufhansa Systems

Lufthansa heeft in 2014 zijn it-divisie Lufthansa Systems opgesplitst. De takken Airline Solutions en Industry Solutions werden hierbij als zelfstandige ondernemingen in de markt gezet en de infrastructuurtak wordt uitbesteed aan automatiseerder IBM.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5670483). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×