Managed hosting door True

Tobania en Guardian360 sluiten partnership

 

vlaggen

De Belgische securityspecialist Tobania heeft een samenwerking afgesloten met zijn Nederlandse branchegenoot Guardian360. Tobania zal daarbij het securityplatform van Guardian360 binnen zijn dienstverlening integreren.

Het Guardian360 platform bestaat onder andere uit negen Vulnerability Scanners, die constant in en om netwerken, servers en webapplicaties zoeken naar zwakke plekken, network vulnerabilities, zwakke wachtwoorden en configuratiemissers in netwerken en webapplicaties. Mocht er ondanks alle vormen van beveiliging en security scanning toch een kwaadwillende het netwerk of de applicatie binnendringen dan wordt een stil alarm geslagen.

‘Met de Guardian360 diensten vullen we nog belangrijke openstaande leemtes in ons portfolio op’, zegt Philippe Michiels, manager security Services van Tobania. Tobania wil een leider zijn op innovatief vlak door technologieën aan te bieden die de marktleiders van de toekomst zijn. De visie van Guardian360, de wijze waarop de diensten aangeboden worden en de continu productontwikkeling zorgen ervoor dat we geloven dat Guardian360 een van de belangrijkste ‘vendors’ gaat worden.’

Tobania uit Strombeek-Bever heeft zowat 440 mensen op de loonlijst staan (en enkele honderden freelancers) en draaide in 2017 een omzet rond de zeventig miljoen euro. Het bedrijf heeft ook kantoren in Gent en Hasselt. Guardian360 is gevestigd in Rotterdam en telt onder meer verschillende overheidsdiensten onder zijn klanten zoals gemeentebesturen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6295961). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×