Managed hosting door True

Securitybedrijf CyNation opent kantoor in Den Haag

 

Foto (v.l.n.r): Benelux-manager CyNation Finn McClain, HSD-directeur Richard Franken, CyNation-voorzitter Steve Berry en InnovationQuarter’s Chris van Voorden.

Het Britse informatiebeveiligingsbedrijf CyNation opent een nieuw kantoor in Den Haag. De onderneming kondigde zijn komst officieel aan tijdens de Cyber Security Week die deze week in de Hofstad plaatsvindt. Het bedrijf ziet Den Haag als springplank voor verdere uitbreiding op het Europese vasteland.

Het kantoor wordt gevestigd op de campus van The Hague Security Delta, waar diverse security-bedrijven, trainingsfaciliteiten en flexibele kantoor- en vergaderruimte verzameld zijn.

Steve Berry, voorzitter van CyNation, ontving tijdens de openingsceremonie van de tweede internationale Cyber Security Week in The Hague Security Delta (HSD) een welkomstcadeau van Chris van Voorden, binnen het zogenaamde ‘InnovationQuarter’ verantwoordelijk voor buitenlandse investeringen.

Berry: ‘We zijn trots dat The Hague Security Delta ons eerste kantoor wordt buiten het Verenigd Koninkrijk. Dit wordt de uitvalbasis voor onze Europese expansie. We hebben meteen vanaf het eerste contact enorm veel steun en gastvrijheid mogen ontvangen van InnovationQuarter en The Hague Security Delta en we kijken ernaar uit hierop voort te bouwen.’

Chris van Voorden van het InnovationQuarter meent dat CyNation de bestaande regionale bedrijven aanvult. ‘De activiteiten van CyNation op het gebied van cybersecurity en compliance passen goed in het security-ecosysteem van Zuid-Holland.’

CyNation biedt securityoplossingen op basis van kunstmatige intelligentie en machine learning om securityprocessen te automatiseren. Het bedrijf is opgericht in 2015 en heeft het hoofdkantoor in Londen. 

Cyber Security Week

Van 25 tot 29 september vindt in Den Haag de tweede editie van de internationale Cyber Security Week plaats. Tijdens tachtig evenementen zullen honderden experts op het gebied van internetveiligheid en cybercrime afkomstig uit overheid, bedrijfsleven en wetenschap gedurende een week hun kennis delen, de laatste ontwikkelingen bespreken en nieuwe innovatieve ideeën pitchen.

De Cyber Security Week is een initiatief van The Hague Security Delta (HSD), een veiligheidscluster in Europa waarin bedrijven, overheden en kennisinstellingen samenwerken op het gebied van cybersecurity-innovaties en kennisontwikkeling, nationale en stedelijke veiligheidsvraagstukken, de bescherming van vitale infrastructuren en binnen het forensisch werkveld.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6211596). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×