Managed hosting door True

Storro wint Equinix Shark Tank

 

Winst

Storro wint de Equinix Shark Tank. De securitystartup krijgt hierdoor toegang tot de datacenters en solution-architecten van Equinix, gaat op studiereis naar Silicon Valley en heeft daar afspreken met investeerders. Dit moet de digitale business van Storro bevorderen om zo internationaal te groeien.

Storro biedt een op blockchain-technologie gebaseerde peer-to-peer-applicatie om data veilig op te slaan en te delen. Dat gebeurt zonder gebruik te maken van de cloud.

‘Storro gebruikt encryptie en slaat gegevens alleen op bij de leden van de groep met wie wordt samengewerkt, dus niet bij ons of een cloudpartij. Hierdoor is het voor derden onmogelijk om zonder toestemming leesbare informatie in handen te krijgen’, aldus Daniel Weststeijn, verkoopdirecteur bij Storro.

Shark Tank

De Shark Tank is een initiatief van Equinix, StartupAmsterdam, StartupDelta en DutchBasecamp. Tijdens die wedstrijd kregen startups zeven minuten de tijd om de jury te overtuigen van het huidige succes dat ze in Nederland hebben en de reden waarom zij het succes ook wereldwijd kunnen uitrollen.

De jury bestond uit Peter van Camp, executive chairman Equinix, Gary Hromadko, venture capital & private equity-professional Crosslink Capital en Michiel Eielts, managing director Equinix Benelux. Zij prezen Storro om de eenvoud en veiligheid van datadeling binnen groepen. Prins Constantijn van Oranje reikte de prijs uit.

De wedstrijd viel samen met de opening van het AM4-datacenter van Equinix, gevestigd op het Amsterdam Science Park.

Computable Awards 2017

Storro is genomineerd voor de Computable Awards 2017 in de categorie Beste Nederlandse startup van het Jaar. Lees hier het juryrapport. Op 31 oktober worden per categorie de winnaars aangewezen. Breng nu een stem uit op de genomineerden. Dit kan tot en met 8 oktober 2017.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6061468). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures bij Equinix
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×