Managed hosting door True

TNO en Interpol bestrijden cybercrime uit Singapore

 

misdaad

Interpol en TNO breiden hun wereldwijde samenwerking uit om cybercrime te bestrijden. De partijen doen dit vanuit Singapore. Ze ontwikkelen trainingsmateriaal, cursussen en seminars op gebied van cybercrime. Deze zijn gericht op handhavende instanties.

TNO en Interpol hebben al eerder een opleiding ontwikkeld. Deze informeert handhavende instanties over de methoden en strategieën van cybercriminelen om detectie op een darknet te voorkomen. Deze training werd gegeven in Brussel en Singapore.

De partijen breiden nu de samenwerking verder uit. Dit met het doel om nieuw trainingsmateriaal over cybercrime voor handhavende instanties te ontwikkelen. Dit gebeurt vanuit Singapore. Daar is het Global Complex voor Innovatie van Interpol gevestigd. Bovendien beschikt TNO daar over een kantoor.

Nieuwe detectiemethodes

TNO kondigde onlangs een samenwerking aan met de Haagse start-up Redsocks en de Nanyang Technological University (NTU), een universiteit in Singapore. Binnen die samenwerking wordt gekeken naar nieuwe detectiemethodes tegen doelgerichte cyberaanvallen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5782271). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×