Managed hosting door True

Unisys en Microsoft broeden op cloudbeveiliging

 

cybersecurity

Unisys gaat zijn samenwerking met Microsoft voor clouddiensten uitbreiden. Beide bedrijven willen nieuwe oplossingen ontwikkelen om de beveiliging in de cloud verder te verbeteren. Unisys wil met zijn Stealth-beveiligingstechnologie voor een extra beschermingslaag zorgen in het Microsoft Azure-cloudplatform.

Unisys Stealth biedt ‘identity-based’ micro-segmentatie om data te beschermen door de client-toestellen onzichtbaar te maken voor onbevoegden. Naast de reeds ingebouwde Microsoft-beveiliging in Azure zorgt Stealth voor extra bescherming. De gebundelde beveiliging biedt klanten meer zekerheid dat zij hun workloads veilig kunnen overzetten naar Azure, aldus Unisys.

Meer specifiek zorgt de Stealth-software voor extra bescherming van data en applicaties op het Azure cloud platform door gebruik te maken van encryptie en identiteitsgebaseerde micro-segmentatie technieken. Klanten kunnen hiermee netwerken verdelen in duizenden micro-segmenten. Indringers kunnen dan niet naar andere delen binnen de it-omgeving.

Unisys kondigde begin dit jaar al aan dat het zijn Stealth-beveiligingstechnologie ook inzet bij Amazon Web Services (AWS).

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5781254). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×