Managed hosting door True

IonIT en Oxford Computer Group gaan samen verder

 

Samengaan

Leverancier van identity en access management-oplossingen, IonIT, en gelijksoortige leverancier Oxford Computer Group Benelux gaan samen verder onder de naam IonIT. Jan Over, van Oxford Computer Group, heeft het initiatief genomen om een gesprek met IonIT aan te gaan over een mogelijke fusie en 4 april 2016 is dit werkelijkheid geworden.

Oxford Computer Group Benelux uit Den Haag en IonIT uit Eindhoven zijn beide leveranciers van identity en access management (iam)-oplossingen. Per 4 april 2016 zijn de bedrijven gefuseerd en gaan ze verder onder de naam IonIT.

Volgens Georg Grabner,managing partner IonIT, moet er door de fusie beter kunnen worden ingespeeld op specifieke klantenvragen, zoals het maken van koppelingen met diverse platformen en applicaties; het aansluiten van cloud-applicaties op bestaande iam-oplossingen; het geschikt maken van iam-oplossing voor de cloud; en het inregelen van cloud-security. Hybride iam-vraagstukken van bedrijven, zijn tegenwoordig steeds belangrijker volgens hem, omdat organisaties steeds vaker hun bedrijfsdata buiten de organisatie plaatsen en beschikbaar stellen voor een bredere gebruikersgroep.

Jan Over, de initiatiefnemer van de fusie en enterprise architect bij Oxford Computer Group, legt uit op welke manier IonIT in ieder geval al een aanvulling op de dienstverlening kan zijn. ‘Als Oxford Computer Group werkten we voornamelijk met Microsoft, maar daarbij mis je de koppelingen met andere platformen en technieken. Samen met IonIT zijn we in staat organisaties op het gehele iam-gebied voor zowel het datacenter, de cloud en mobiel te ondersteunen.’

Verder streven de bedrijven er gezamenlijk naar om een trusted advisor voor hun klanten te zijn, door strategische begeleiding, implementatie en support te bieden.  

Nieuwe specialisten

De huidige dienstverlening van Oxford Computer Group wordt onder de merknaam IonIT voortgezet en gezamenlijk verder uitgebreid. Daarnaast gaan er geen banen verloren bij beide bedrijven als gevolg van de fusie. De organisatie wil snel verder groeien en daarom wordt er zelfs naar nieuwe specialisten gezocht.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5731664). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×