Managed hosting door True

Vakbeurzen staan in teken van ICT op aanvraag

 

Infosecurity 2013

De ict-vakbeurzen InfoSecurity, Storage Expo en het Tooling Event worden dit jaar gehouden op 30 en 31 oktober 2013 in de Jaarbeurs in Utrecht. De drie beurzen staan dit jaar in het teken van ict op aanvraag. Het thema verwijst naar de trend waarbij ict-afdelingen en -leveranciers eindgebruikers applicaties en informatie direct op aanvraag moeten bieden. Computable is tijdens het tweedaagse evenement aanwezig met een newsroom.

Beursorganisator van de drie vakbeurzen VNU Exhibitions stelt dat deskundigen verwachten dat ict op aanvraag het meest indringende model voor bedrijfsbrede informatieverwerking wordt in de komende jaren. De verwachting is dat dit model het binnen twee tot vier jaar volwassen zal worden, stelt de beursorganisator op zijn site. ‘De business vraagt een snelle proactieve houding vanuit de organisatie, omdat de business zelf ook niet altijd in staat is om ver vooruit te kijken. In feite moet de organisatie namelijk niet de business bijhouden, maar de vraag vanuit de markt.’

Naast de drie vakbeurzen waar ict-aanbieders en -dienstverleners hun aanbod tonen, loopt er gelijktijdig een breed en gevarieerd inhoudelijk programma. De belangrijkste spreker is dit jaar onderzoeksjournalist  Brenno de Winter die uitlegt waarom ict’ers niet kunnen beveiligen. Andere sprekers zijn KPMG-partner Edo Roos Lindgreen van KPMG, senior alliances systems engineer Jan Smit van VMware, Gert Brouwer van Brouwer Consultancy en Computable-expert Aad Brinkman van Aranea over ‘Beestachtig veranderen’.

Gratis toegankelijk

De toegang tot de ict-vakbeurzen InfosecurityStorage Expo en Tooling Event is gratis voor wie zich via Computable registreert.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4801707). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


Partnerinformatie
 

Reacties

"Brenno de Winter die uitlegt waarom ict€' ers niet kunnen beveiligen", Aad Brinkman van Aranea over Beestachtig veranderen. In feite moet de organisatie namelijk niet de business bijhouden, maar de vraag vanuit de markt.

Gaat het nog een beetje, meneer Droge ?

"===De belangrijkste spreker==== Brenno de Winter die uitlegt waarom ict'™ers niet kunnen beveiligen",

Met alle respect voor Benno, hadden ze beter dit onderwerp niet aan iemand van B-able kunnen geven? Die jongens weten kei goed waar ze het over hebben.

Computable was toch een tijd geleden bezig met het opschonen van haar database door het verwijderen van haar passieve leden! Computable-expert Aad Brinkman was voor het laatst 2 jaar geleden actief geweest op deze site. Opvallend dat hij gespaard is.

Misschien dat 1 van de top experts van FOX IT nog meer waarde had kunnen toevoegen over beveiligingsproblematiek bij overheid en bedrijven?

Reden genoeg om toch een kijkje te nemen heren?
FOX-IT zal ook spreken (Kevin Jonkers - Forensics in cybercrime onderzoek, lessons learned en trends) en B-Able is uiteraard aanwezig op de beursvloer.
Het hele programma kun je vinden op de website infosecurity.nl onder activiteiten/ seminarprogramma.

De vraag die mij bezig houdt is waarom redactie voor deze foto gekozen heeft want de laatste keer zag Brenno er bij mijn weten heel anders uit.

Vacatures bij Jaarbeurs
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×