Managed hosting door True

Securelink neemt ethische hacker ISSX over

 

Risico-inschatting

Ict-security- en netwerkintegrator SecureLink heeft ISSX overgenomen, een bedrijf uit Amersfoort dat aan ethisch hacken doet en analyses maakt van de beveiligingskwetsbaarheden binnen een ict-omgeving. ISSX gaat binnen SecureLink verder onder de naam SecureLabs. Volgens SecureLink voegt ISSX belangrijke expertise toe die het tot nu toe altijd moest inhuren. Het ict-beveiligingsbedrijf heeft ambities om flink te groeien in de Benelux.

SecureLink gaf begin februari al aan bezig te zijn met een overname maar wilde de naam pas vrijgeven wanneer de deal helemaal rond was. De Belgisch/Nederlandse dienstverlener, waar zo'n honderd man werken, haalde in januari Indufin als investeerder binnen. Met het aangetrokken kapitaal van deze Belgisch-Luxemburgse investeringsmaatschappij wil SecureLink in de Benelux extra personeel aantrekken en acquisities doen.

Hacken en scannen

Volgens SecureLink voegt ISSX belangrijke expertise toe aan het dienstenportfolio van SecureLink. Oprichter Ronald Kingma blijft betrokken bij het tot SecureLabs omgedoopte nieuwe onderdeel binnen SecureLink. Voor ISSX betekent de overname dat het binnen een grotere organisatie als SecureLink sneller kan groeien met zijn ethische hackingactiviteiten en risicoanalyses op het gebied  van beveiliging. Het in 2007 opgerichte bedrijf hackt in opdracht van klanten hun externe en interne infrastructuren. Ook biedt het scans die permanente basis infrastructuren en applicaties kan monitoren op kwetsbaarheden.   

Marco Barkmeijer, medeoprichter van SecureLink Nederland uit Sliedrecht: 'De overname van ISSX is strategisch van aard en past precies in onze ambitie de dienstverlening naar onze relaties uit te breiden.'

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4724683). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


Partnerinformatie
 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×