Managed hosting door True

Unit 4 Agresso laat oog vallen op Risc Group

 

Unit 4 Agresso verwacht overeenstemming te bereiken met Risc Group over de acquisitie van alle aandelen van laatstgenoemde.

Risc Technology is een value added distributeur van securitysoftware en is actief in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Italië. De activiteiten zijn complementair aan de huidige distributieactiviteiten van Unit 4 Agresso, die onder de naam Noxs op de markt gebracht worden. Zo kan Unit 4 Agresso de strategie om it-securitykennis te verkopen verder uitvoeren en de positie als pan-Europees marktleider in deze groeimarkt verder versterken.

Door deze acquisitie neemt de omzet uit securityactiviteiten van Unit 4 Agresso met 60 miljoen euro toe tot een totaal van circa 150 miljoen euro. Door de samenvoeging van de distributieactiviteiten worden acht landen bediend: Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Oostenrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië. In deze landen is meer dan 80 procent van de West–Europese securitymarkt vertegenwoordigd. Met de aanwezigheid in markten waar Risc nu actief is, wordt voor Unit 4 Agresso een extra kanaal opengesteld ( 2-tier ) waar een uitgebreid dienstenpakket kan worden aangeboden dat gezamenlijk verder ontwikkeld zal worden.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/302620). © Jaarbeurs IT Media.

?


Sponsored


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.