Managed hosting door True

CA koopt leverancier van data loss prevention

 

Softwareleverancier CA neemt een leverancier van data loss prevention over. De onderneming koopt het Amerikaanse bedrijf Orchestria Corporation. De producten van dit bedrijf worden toegevoegd aan het identity en access management portfolio van CA.

Softwaremaker CA koopt het Amerikaanse Orchestria Corporation. Dit bedrijf is leverancier van technologie op het gebied van data loss prevention (dlp). Het is de derde aankoop van CA binnen drie maanden op het gebied van beveiliging. De financiële details van de overeenkomst zijn niet bekendgemaakt.

Het portfolio van Orchestria Corporation wordt toegevoegd aan het identity and access management portfolio van de Amerikaanse softwaremaker. Dave Hansen, corporate vice president van het security portfolio, zegt dat de leverancier de producten tot één oplossing wil samenvoegen. "We zetten ons plan voor om klanten een totale oplossing te bieden op het gebied van identity en access management en ze zo te helpen op het vlak van beveiliging, compliance en privacy."

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2826947). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×